Nieuwe website voor Kazemattenmuseum

Met trots presenteren wij de nieuwe website van het Kazemattenmuseum op Kornwerderzand!

Je vindt hier alle bezoekersinformatie terug maar beleeft daarnaast ook de Kazematten, een voorproefje van hetgeen je in het museum allemaal kunt ontdekken. Je hoort, ziet en leest o.a. over de kazematten, bunkers en de omgeving, de geschiedenis en de exposities.

De stijl van de website sluit aan bij de huisstijl die je al terugziet in het museum. En deze lijn hebben we nu ook doorgevoerd in alle andere communicatie uitingen.

Aanstaande zaterdag, 28 april, openen de deuren van het Kazemattenmuseum weer voor een nieuw seizoen. Naast alle ontwikkelingen op het gebied van de communicatie is er ook weer hard gewerkt aan het museum. De laatste hand wordt gelegd aan het nieuwe monumentenplein, waar op 4 mei weer de Herdenking plaats zal vinden, en aan de herinrichting van de unieke zoeklichtkazemat.

Wij heten je van harte welkom op onze nieuwe site en hopen je ook dit seizoen te mogen begroeten in het Kazemattenmuseum!

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Onze geweldige vrijwilligers hebben afgelopen maandag trappen van cortenstaal aangelegd. Wat een klus en wat een fraai resultaat.
Zo wordt het museum steeds mooier.
... Lees MeerLees Minder

Reageer op Facebook

Nice job, guys!! I’m sure the pruimen taart was a hit!👌🏻😋

Hulde voor de vrijwilligers👍

Prachtich!!

En het zag er al zo verzorgd uit! 💪🏼

Mooi geworden💪💪

View more comments

Een kleine rustpauze voor de 3e Canadese infanteriebrigade bij de verovering van de Kop van de Afsluitdijk 18 april 1945 ... Lees MeerLees Minder

Een kleine rustpauze voor de 3e Canadese infanteriebrigade bij de verovering van de Kop van de Afsluitdijk 18 april 1945

Reageer op Facebook

Rusten in de antitankmuur.

Vorige week woensdag 22 juni oefenden mariniers op Kornwerderzand en bij de kazematten. Een foto impressie.
De foto's zijn gemaakt door Henri Meijering.
... Lees MeerLees Minder

Reageer op Facebook

Prachtige foto's!!

Nou ben benieuwd of die booten heel blijven met die gaste 😂😂

Laadt meer