Op vrijdag 1 mei 2020 en op zaterdag 2 mei 2020 is het Kazemattenmuseum het toneel van de meertalige, muzikale theatervoorstelling “Holocaust-Hollywood, de kinderen van Ilse Weber” met Inez Timmer en Tseard Nauta.

Deze voorstelling vertelt op indringende wijze over het leven van schrijfster Ilse Weber en de kinderen in haar leven. Deze Joodse vrouw van Duits-Tsjechische afkomst, schreef kinderboeken, hoorspelen en prachtige gedichten. De Duitstalige gedichten die ze in het geheim schreef in het modelghetto Theresienstadt, waren voor veel gevangenen een baken van hoop en hebben op wonderbaarlijke wijze de oorlog overleefd. Ze vormen 75 jaar later de basis voor deze indrukwekkende theatervoorstelling met Inez Timmer en Tseard Nauta. Deze allround artiesten combineren moeiteloos hun zang-, acteer- en muzikale kwaliteiten en maken ‘Holocaust-Hollywood, de kinderen van Ilse Weber’, een voorstelling om nooit meer te vergeten.

Meer informatie: Flyer Holocaust-Hollywood

Reserveringen: Astrid Koops-Tippersma, astrid@aparthe.nl, tel. nr. 0031 6 57037002
Aanvang: 20.00 uur.
Kaarten € 15,00 per persoon.
De voorstelling is geschikt vanaf 13 jaar.